Parkeren in Bree

Wil je in het centrum van Bree komen shoppen, een hapje eten of een terrasje doen, dan kan je jouw wagen parkeren op 1 van de meer dan 800 GRATIS bovengrondse parkeerplaatsen die zich in de directe omgeving van het historisch stadscentrum bevinden.

Samen met de 260 parkeerplaatsen van de ondergrondse centrumparking (voorheen Augustijnerparking), waar men het eerste uur GRATIS kan parkeren zorgt dit samen voor meer dan 1000 parkeerplaatsen in het centrum van onze gezellige winkelstad Bree.

De handelszones Rode Kruislaan, Toleik en Sportlaan, die op wandelafstand van het centrum liggen (minder dan 500 meter), beschikken eveneens over een ruim GRATIS parking aanbod. Voor de winkelzone Gerkenspark moet je iets verder, namelijk 1 km stappen.

 

TIP!

Verplaats je steeds via de grote ring (Rode Kruislaan, Millenstraat, Toleikstraat, Sportlaan en Hamonterweg) naar de toegangspoorten tot het centrum (Nieuwstadspoort, Kloosterpoort, Opitterpoort, Malta en Gerdingerpoort) om de door jou gewenste parkingzone te bereiken.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief